Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO)

Collectief bouwen of ook: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Iedere particulier kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwikkelen en het huis bouwen dat hij wenst. Bovendien is een huis in CPO ook nog eens beter betaalbaar dan in de markt aangeboden woningen; dit scheelt vaak flink wat.

Bij CPO zijn de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject nemen zij, georganiseerd in een vereniging, de beslissingen. Ze kiezen een architect en een aannemer en werken direct samen met alle professionele partijen in het bouwproces. Zo ontstaan er binnen ieders budget goede woningen, die aan alle individuele wensen voldoen.

CPO is ….

  • Samen, zelf de baas zijn
  • Woningen bouwen tegen kostprijs
  • De kosten en de zorgen van het samen bouwen delen
  • Een buurt opbouwen, voor de eerste steen gelegd is
  • Geen standaardwoning, maar een woning op maat

 (bron: website BIEB)

Voorbeelden van CPO (cohousing) projecten

Hier staan enkele woonprojecten waar we heel blij van worden.

 
 
Copyright © 2020 Muzekade Tilburg
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren