Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Locatie

We hebben een heel mooi stukje Tilburg op het oog!

Tussen de Melis Stokestraat en de Lovense Kanaaldijk ligt het voormalige terrein van voetbalvereniging NOAD. Deze club is in 2017 gefuseerd en de velden zijn niet meer in gebruik. Afgelopen jaar huisde De Stadscamping op het NOAD-terrein. De Stadscamping maakte tijdelijk gebruik van het terrein tot hun nieuwe locatie bij Het Stadspark klaar was.

Het totale terrein is enkele hectaren groot en ligt zowat tegen de binnenring van Tilburg. Het ligt heel dicht bij het stadscentrum, met het  centraal station op minder dan 10 minuten fietsen. Aan de zuidzijde grenst het grondgebied aan de bestaande woonwijk, aan de oostzijde aan het Wilhelminakanaal. Vanaf de voetbalvelden heb je mooi zicht op het kanaal met zowel (industriële) bedrijvigheid als rust van de natuur. De gemeente is voornemens om 1/3e van het terrein vrij te geven voor woonbestemming voor burgerinitiatieven.

 
 
Copyright © 2020 Muzekade Tilburg
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren